Produk Panas

  • GT4294

    GT4294 liyane >>

    Newry Compressor Wheel GT4294 452144-0001 1319283 Kanggo DAF
  • BV35

    BV35 liyane >>

    Newry Bearing Housing BV35 54359700027 55216672 Kanggo Chevrolet Aveo
  • CT16V

    CT16V liyane >>

    Newry Bearing Housing CT16V 17201-0L040 17201-30160 Kanggo Toyota Hilux
  • CT16V

    CT16V liyane >>

    Newry Nozzle Ring CT16V VB31 17201-0L070 Kanggo Toyota Hilux

babagan kita

about_us

Wuxi New Diesel Power Machinery Co., Ltd. duwe spesialisasi ing babagan kualitas turbocharger & turbo sing paling dhuwur ing pasar ganti & kinerja. Kantor pusat, jalur produksi lan majelis saenipun dununge ing Wuxi, saka ngendi gampang akses menyang pelabuhan Shanghai lan Ningbo.

liyane >>

warta paling anyar