Roda Kompresor GT4294 452144-0001 1319283 DAF

Katrangan singkat:

Newry Compressor Wheel GT4294 452144-0001 1319283 Kanggo DAF


Detail Produk

Tag Produk

Model

A (MM)

B (MM)

C (MM)

D (MM)

Blades

Gaya

Bobot (KG)

GT4294

94

69

7.9

58.5

6 + 6

Superback

0,19

1

Katrangan :Roda Kompresor

Model Turbo :GT4294

Materi

Bahan Wheel Compressor: C355 Casting Aluminium

Kabeh Wheel Compressor Wis Seimbang.

Pas kanggo Nomer Bagian Turbo

GARRETT: 452144-0001 452229-0001 452229-0002 452235-0001 452235-0002
452235-0003 452281-0001 706844-0001 706844-0003 706844-0004

Cocog kanggo Nomer OEM

DAF: 1319283 1362357 1377400

Cocog kanggo Aplikasi

DAF
85 CF 1998-2000
95 XF 1997-2002
CF 85 2001-2013
XF 95 2001-2006

Roda kompresor turbo minangka bagean penting saka turbocharger sing langsung nyebabake efisiensi aliran udara lan turbo. Iki bisa dirancang kanthi macem-macem gaya, sing masing-masing duwe pengaruh beda kanggo kinerja turbocharger umume. Sawetara gaya sing kita gawa kalebu flatback, superback, superback jero, lan rodha kompresor tip sing dawa. Desain flatback minangka salah sawijining gaya roda kompresor sing paling awal lan paling apik kanggo turbocharger dorongan sithik. Desain superback minangka varian paling anyar saka model flatback sing nampilake bahan ekstra ing exducer kasebut. Paling cocog kanggo turbocharger sing nyebabake tekanan dhuwur ing roda kompresor. Desain superback sing jero nyedhiyakake eksduser sing luwih kuat kanggo pencegahan kerusakan sing luwih apik. Gaya rodha kompresor tip sing ditambahi nyedhiyakake tanggapan dorongan sing luwih cepet lan luwih efisien kanthi dhiameter exducer sing luwih jembar.

Ora preduli model sing sampeyan goleki, sampeyan bisa nggunakake turbo Newry supaya bisa duwe roda kompresor turbo sing pas.

FAQ

Q1. Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?
A: Mesthi, kabeh barang dites sadurunge dikirim

P2. Apa pengepakanmu?
A: Umume, kita nggawa barang ing kothak putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan duwe hak paten sing sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat otorisasi.

P3. Apa syarat pembayaran?
A: T / T, Western Union, Moneygram… L / C saiki katon


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita