Bantalan Perumahan BV35 54359700027 55216672 Chevrolet Aveo

Katrangan singkat:

Newry Bearing Housing BV35 54359700027 55216672 Kanggo Chevrolet Aveo


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan :Perumahan Bantalan, Perumahan Pusat

Model Turbo :BV35

Materi

Bantalan Bahan Perumahan: HT250 Gary wesi

Pas kanggo Nomer Bagian Turbo

KKK: 54359700027

Cocog kanggo Nomer OEM

IVECO: 55216672

Cocog kanggo Aplikasi

Alfa Romeo
MITO (955) 2009-2018
MITO (955) 2011-2021

Chevrolet
AVEO (T300) 2011-2021
AVEO (T300) 2011-2021

Fiat
DOBLO (263) 2010-2021
DOBLO (263) 2013-2021
DOBLO (152, 263) 2010-2021
FIORINO (225) 2009-2021
Gagasan 2005-2021
Gagasan 2008-2012
PUNTO (199) 2012-2021
PUNTO EVO (199) 2009-2012
QUBO (225) 2010-2021
STRADA (178E) 2010-2021
TIPO (357) 2016-2021
TIPO (356) 2015-2021

Lancia
MUSA (350) 2006-2012
MUSA (350) 2009-2012

OPEL
Astra J 2009-2015
Astra J 2012-2015
Tur Olahraga Astra (J) 2010-2014
Tur COMBO (X12) 2012-2021
Tur COMBO (X12) 2016-2021
COMBO (X12) 2012-2021
COMBO (X12) 2016-2021
Corsa D 2010-2014
Corsa D Van 2010-2014
MERIVA B 2010-2014

Unit omah turbin pusat turbocharger minangka salah sawijining elemen paling penting kanggo nemtokake kinerja turbocharger sampeyan. Iki dirancang kanggo nutupi turbin lan langsung nggawa menyang rodhane turbin, sing nggawe rodhane muter. Fungsi iki mbantu nambah kekuwatan sing dipicu dening knalpot, saengga bisa ningkatake kinerja lan efisiensi mesin kanthi sakabehe.

Kaya komponen turbocharger liyane, milih unit omah turbin pusat turbocharger sing pas bakal beda. Unit sing akeh kasedhiya kanggo peralatan konstruksi tugas berat, kendaraan militer, truk, lan mobil sing asale saka manca lan domestik.

FAQ

Q1. Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: EXW, FOB, CFR, CIF

P2. Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Pesenan -Sample: 1-3 dina sawise nampa pembayaran.
Pesenan -Stock: 3-7 dina sawise nampa pembayaran.
Pesenan -OEM : 15-30 dina sawise nampa pambayaran.

P3: Layanan Purna Jual
A: 1 garansi setaun
2. Ndhaptar klaim yen sampeyan nemokake aksesoris sing cacat sing wis dijamin, kita bakal ngolah klaim lan ngirim barang-barang anyar supaya bisa diganti ing urutan sabanjure, minangka pabrikan sing berpengalaman, sampeyan bisa yakin kualitas lan sawise-sales layanan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita