Novel Ring CT16V VB31 17201-0L070 Toyota Hilux

Katrangan singkat:

Newry Nozzle Ring CT16V VB31 17201-0L070 Kanggo Toyota Hilux


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Kemasan

1. Paket Ekspor Standar
2. Miturut Panjaluk Klien
3. Kemasan Karton

Pelabuhan: SHANGHAI, TAICANG, NINGBO

Katrangan :Dering Nozel

Model Turbo :CT16V

Pas kanggo Nomer Bagian Turbo

VB31

Cocog kanggo Nomer OEM

17201-0L071 17201-0L070 172010L071 172010L070 17201-OL070 17201-OL071

Cocog kanggo Aplikasi

Toyota Hilux 2.5 D-4D 106Kw 144HP 2KD-FTV 2011
Toyota Hilux 2.5 D-4D 88Kw 120HP 2KDFTV 2011

Anane cincin nozel tujuane nyepetake lan nuntun aliran knalpot menyang sudhut sing dipengini menyang roda turbin, kanthi kemungkinan minimal bisa kapitunan. Kualitas bahan bakar sing kurang, dikombinasikake karo suhu knalpot sing dhuwur nyuda umur umure sing diramal, sing pengaruh langsung marang operasi turbocharger (Τ / C) sing tepat.

Newry turbo nyimpen stok akeh kanggo macem-macem jinis turbocharger lan bisa nyedhiyakake cincin Nozel sing cepet lan dipercaya - Cincin tutup miturut spesifikasi sampeyan.

FAQ

Q1. Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: EXW, FOB, CFR, CIF

P2. Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Pesenan -Sample: 1-3 dina sawise nampa pembayaran.
Pesenan -Stock: 3-7 dina sawise nampa pembayaran.
Pesenan -OEM : 15-30 dina sawise nampa pambayaran.

P3: Layanan Purna Jual

A: 1 garansi setaun
2. Ndhaptar klaim yen sampeyan nemokake aksesoris sing cacat sing wis dijamin, kita bakal ngolah klaim lan ngirim barang-barang anyar supaya bisa diganti ing urutan sabanjure, minangka pabrikan sing berpengalaman, sampeyan bisa yakin kualitas lan sawise-sales layanan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita