Kabar

  • Turbocharging ora perlu di resiki, lan ora ati-ati

    Turbocharging ora perlu di resiki, lan ora ati-ati

    Minangka syarat kanggo emisi knalpot mobil dadi luwih ketat, mobil wis dadi polarisasi, lan sawetara wong berkembang ing arah energi anyar, lan kendaraan listrik lan hibrida wis muncul;Sisih liyane berkembang menyang pamindahan cilik, nanging pamindahan cilik ...
    Waca liyane
  • Apa iku turbocharger?

    Apa iku turbocharger?

    Foto: Rong tampilan turbocharger tanpa minyak sing dikembangake dening NASA.Foto duweni NASA Glenn Research Center (NASA-GRC).Apa sampeyan wis tau ndeleng mobil sing nyabrang karo asap jelaga sing metu saka knalpote?Wis jelas asap knalpot nyebabake polusi udara, nanging ...
    Waca liyane
  • Turbocharger rusak, apa gejala?Yen rusak lan ora didandani, apa bisa digunakake minangka mesin priming?

    Turbocharger rusak, apa gejala?Yen rusak lan ora didandani, apa bisa digunakake minangka mesin priming?

    Pangembangan teknologi turbocharging Teknologi Turbocharging pisanan diusulake dening Posey, insinyur ing Swiss, lan dheweke uga nglamar paten kanggo "teknologi supercharger tambahan mesin pembakaran".Tujuan asli saka teknologi iki yaiku kanggo ...
    Waca liyane
  • Didorong dening Perkembangan Industri Otomotif, Pasar Turbocharger Terus Ngembang

    Didorong dening Perkembangan Industri Otomotif, Pasar Turbocharger Terus Ngembang

    Turbocharger nggunakake gas suhu dhuwur sing dibuwang saka silinder sawise pembakaran kanggo nyopir impeller silinder turbin kanggo muter, lan kompresor ing ujung liyane didorong dening bantalan cangkang tengah kanggo muter impeller ing en ...
    Waca liyane
  • Analisis lan Ngilangi Kesalahan Umum Turbocharger Mesin Diesel

    Analisis lan Ngilangi Kesalahan Umum Turbocharger Mesin Diesel

    Abstrak: Turbocharger minangka salah sawijining cara sing paling penting lan efektif kanggo nambah tenaga mesin diesel.Nalika meksa ngedongkrak mundhak, daya saka engine diesel mundhak proporsional.Mulane, yen turbocharger ora normal utawa gagal, ...
    Waca liyane
  • Sawetara Tips Kanggo Njaga Mesin Turbocharged

    Sawetara Tips Kanggo Njaga Mesin Turbocharged

    Senajan misale jek banget profesional pengin ngatasi masalah, iku apik kanggo ngerti sawetara tips kanggo njaga mesin turbocharged.Sawise mesin diwiwiti, utamane ing musim dingin, kudu ditinggalake nganti sawetara wektu supaya oli pelumas ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara ngenali Turbocharger sampeyan?

    Kepiye cara ngenali Turbocharger sampeyan?

    Kabeh turbocharger kudu duwe label identifikasi utawa nameplate diamanake ing casing njaba turbocharger.Iku luwih apik yen sampeyan bisa nyedhiyani kita make lan nomer bagean saka turbo nyata dipasang ing mobil.Biasane, sampeyan bisa ngenali tur...
    Waca liyane
  • Rekomendasi kanggo Service lan Care

    Apa sing apik kanggo turbocharger?Turbocharger dirancang supaya bisa tahan nganti mesin.Ora mbutuhake pangopènan khusus;lan pengawasan diwatesi kanggo sawetara mriksa periodik.Kanggo mesthekake yen turbocharger ...
    Waca liyane