Babagan Kita

about-us-1

Sapa Kita?

Wuxi New Diesel Power Machinery Co., Ltd. duwe spesialisasi kanggo nyedhiyakake komponen turbocharger & turbo berkualitas tinggi ing pasar ganti & kinerja. Kantor pusat, jalur produksi lan majelis saenipun dununge ing Wuxi, saka ngendi gampang akses menyang pelabuhan Shanghai lan Ningbo.

Manajemen kualitas ilmiah sing ketat

Wektu pengiriman cepet lan tepat wektu

Semangat lan layanan pelanggan sing tliti

Apa sing Ditindakake?

Departemen manufaktur kalebu: Pabrik CNC lan pabrik manual, CNC lan mesin bubut manual, pusat mesin sumbu 5, mesin Schenck Balance, welding arc, welding las, welding migt, tes NDT, perawatan panas lan ngatasi stres, inspeksi, kalibrasi, lan ngukur presisi.

Newry Turbo nawakake macem-macem produk kanggo aplikasi diesel / gas Off Highway, Industri, Komersial, Laut, Truk Cahaya lan Penumpang Mobil diesel / gas ing saindenging jagad. Produk kami kalebu turbocharger lengkap, kartrid (CHRA), roda kompresor, poros turbin (poros & assy wheel.), Perumahan turbin, perumahan kompresor, cincin nozel VNT / VGT, tameng panas, perumahan bantalan, aktuator, lan kit perbaikan.

Turbo anyar digawe kanthi standar sing spesifik, ora mung kanggo ngirim panjaluk sing duwe tenaga, nanging uga supaya mesin bisa nindakake efisiensi paling dhuwur.
Kanthi nyedhiyakake produk lan layanan sing larang, larang biaya, Newryturbos entuk reputasi apik ing Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah, Tenggara Asia, lan negara liyane.

about-us-2
about-us-3

Nopo Kulo

Simpenan turbo Newry macem-macem turbo lan suku cadang, tujuane nyedhiyakake distribusi aftermarket sing efektif ing saindenging jagad. Ora mung para pelanggan langsung sing duwe peran utama, nanging uga pangguna sing penting kanggo kalorone divisi. Kita minangka mitra profesional lan dipercaya. Kabeh kanggo entuk manfaat saka pangguna pungkasan. Turbo anyar nampani bisnis anyar saka saindenging jagad lan matur nuwun marang para distributor sing motivasi.

why_choose_us_img

Filsafat bisnis

business

Manajemen kualitas ilmiah sing ketat

zhiliang

Wektu pengiriman cepet lan tepat wektu

fuwu

Semangat lan layanan pelanggan sing tliti

Simpenan turbo Newry macem-macem turbo lan suku cadang, tujuane nyedhiyakake distribusi aftermarket sing efektif ing saindenging jagad. Ora mung para pelanggan langsung sing duwe peran utama, nanging uga pangguna sing penting kanggo kalorone divisi. Kita minangka mitra profesional lan dipercaya. Kabeh kanggo entuk manfaat saka pangguna pungkasan. Turbo anyar nampani bisnis anyar saka saindenging jagad lan matur nuwun marang para distributor sing motivasi.