Cartridge BV39 54399880062 LR004526 Land Rover

Katrangan singkat:

Newry Cartridge BV39 54399880062 LR004526 Kanggo Land Rover Range Rover 3.6 TDV8L TDV8


Detail Produk

Tag Produk

Materi

WHEEL TURBINE: K418
WHEEL COMPRESSOR: C355
GAMPANG BEARING: HT250 GARY IRON

Nomer Bagéan 54399880062
Versi Sadurunge 5439-988-0062, 5439 988 0062, 54399880111
Nomer OE 6H3Q6K682GH, 6H4Q6K682GG, 6H4Q6K682GD, LR004526, LR021045, LR004039, LR008829
Taun 2005-11
Katrangan Land Rover Range Rover
Nomer Part Produsen 54399700062, 5439-970-0062, 5439-970-0062, 5439-970-0111
CHRA 1303039915 
Model Turbo BV39-1872FFAAA426.18BVAXC
Produsen Mesin Land Rover
Kapindahan 3,6L, 3628 ccm, Silinder V8
KW 200/272
RPM Maks 4000
Bahan bakar Diesel
Mesin 3.6L, TDV8
Bantalan Omah 54391504063 (1303039458)  
Roda Turbin 54391205009 (54391205017) (Ind. 38.5 mm, Exd. 34.5 mm, 9 Blades) (1303039439, 1303039436)  
Comp. Rodha 54431232027 (Ind. 33.35 mm, Exd. 46. mm, 5 + 5 Blades, Super back) (1303039411)  
Piring mburi 54431523005 (1303039301) (Superback)  
Nomer tameng panas 54391652001 (1303039340)  
Diganti dening 54399880111

 

Aplikasi

2005-11 Land Rover Range Rover 3.6 TDV8L TDV8

Gunakake informasi ing ndhuwur kanggo nemtokake manawa bagean ing dhaptar iki cocog karo kendaraan sampeyan.

Cara sing paling dipercaya kanggo mesthekake model turbo yaiku nemokake nomer bagean saka papan jeneng turbo lawas sampeyan.

Ganti turbocharger kanthi resiko dhewe. Kita ora njamin kondisi kerja utawa fungsionalitas ing turbocharger bekas.

Ana pitakon utawa prihatin, mangga bebas email utawa nelpon kita.

Kebijakan Pembayaran

Kita nampa PayPal, Visa, MasterCard lan BANK.

FAQ

Q1. Apa jinis kendaraan sing kompatibel karo turbocharger sampeyan?
A: Turbocharger kita akeh ditrapake kanggo umume kendaraan ringan, kendaraan berat lan peralatan.

Q2. Turbo liyane apa sing sampeyan produksi kajaba turbo OEM?
A: Kita wis nggawe turbocharger kinerja sing disesuaikan kanggo ngundhakake lan nganyari kendaraan pirang-pirang taun.

Q3. Apa sampeyan nyedhiyakake Cartridge (CHRA) kanggo turbocharger?
A: Ya, Cartridge (CHRA) minangka produk utama.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita