Wheel Compressor GT2052S 452222-0001 28230-41431 Hyundai

Katrangan singkat:

Newry Compressor Wheel GT2052S 452222-0001 28230-41431 Kanggo Hyundai


Detail Produk

Tag Produk

Model

A (MM)

B (MM)

C (MM)

D (MM)

Blades

Gaya

Bobot (KG)

GT2052S

52.2

38.3

4.97

26

6 + 6

Superback

0,04

1

Katrangan: Roda Kompresor

Model Turbo: GT2052S

Materi

Bahan Wheel Compressor: C355 Casting Aluminium

Kabeh Wheel Compressor Wis Seimbang.

Pas kanggo Nomer Bagian Turbo

GARRETT: 452222-0001 452222-0005 452239-0003 452239-0005 452239-0006 
452239-0008 452239-0009 702213-0001 703389-0001 703389-0002 705042-0001
705954-0013 705954-0015 715645-0002 715645-0004 727242-0001 727242-0005 
727262-0001 727262-0005
HYUNDAI / KIA: 28230-41431 28230-41710
LOVER TANAH: PMF100460
NISSAN: 14411-G2408

Cocog kanggo Nomer OEM

HYUNDAI / KIA: 28230-41431 28230-41710

LOVER TANAH: PMF100460

NISSAN: 14411G2408

Cocog kanggo Aplikasi

HYUNDAI / KIA

LOVER LAND

NISSAN

Roda kompresor turbo minangka bagean penting saka turbocharger sing langsung nyebabake efisiensi aliran udara lan turbo. Iki bisa dirancang kanthi macem-macem gaya, sing masing-masing duwe pengaruh beda kanggo kinerja turbocharger umume. Sawetara gaya sing kita gawa kalebu flatback, superback, superback jero, lan rodha kompresor tip sing dawa. Desain flatback minangka salah sawijining gaya roda kompresor sing paling awal lan paling apik kanggo turbocharger dorongan sithik. Desain superback minangka varian paling anyar saka model flatback sing nampilake bahan ekstra ing exducer kasebut. Paling cocog kanggo turbocharger sing nyebabake tekanan dhuwur ing roda kompresor. Desain superback sing jero nyedhiyakake eksduser sing luwih kuat kanggo pencegahan kerusakan sing luwih apik. Gaya rodha kompresor tip sing ditambahi nyedhiyakake tanggapan dorongan sing luwih cepet lan luwih efisien kanthi dhiameter exducer sing luwih jembar.

Ora preduli model sing sampeyan goleki, sampeyan bisa nggunakake turbo Newry supaya bisa duwe roda kompresor turbo sing pas.

FAQ

Q1. Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?
A: Mesthi, kabeh barang dites sadurunge dikirim

P2. Apa pengepakanmu?
A: Umume, kita nggawa barang ing kothak putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan duwe hak paten sing sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat otorisasi.

P3. Apa syarat pembayaran?
A: T / T, Western Union, Moneygram… L / C saiki katon


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita