Bantalan Perumahan CT16V 17201-0L040 17201-30160 Toyota Hilux

Katrangan singkat:

Newry Bearing Housing CT16V 17201-0L040 17201-30160 Kanggo Toyota Hilux


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan :Perumahan Bantalan, Perumahan Pusat

Model Turbo :CT16V

Materi

Bantalan Bahan Perumahan: HT250 Gary wesi

Pas kanggo Nomer Bagian Turbo

17201-0L040

Cocog kanggo Nomer OEM

17201-30160 17201-30100 17201-30101 1720130160 1720130100 1720130101

Cocog kanggo Aplikasi

Toyota Hilux SW4 lan Land cruiser 1KD-FTV 2006-

Unit omah turbin pusat turbocharger minangka salah sawijining elemen paling penting kanggo nemtokake kinerja turbocharger sampeyan. Iki dirancang kanggo nutupi turbin lan langsung nggawa menyang rodhane turbin, sing nggawe rodhane muter. Fungsi iki mbantu nambah kekuwatan sing dipicu dening knalpot, saengga bisa ningkatake kinerja lan efisiensi mesin kanthi sakabehe.

Kaya komponen turbocharger liyane, milih unit omah turbin pusat turbocharger sing pas bakal beda. Unit sing akeh kasedhiya kanggo peralatan konstruksi tugas berat, kendaraan militer, truk, lan mobil sing asale saka manca lan domestik.

FAQ

Q1. Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: EXW, FOB, CFR, CIF

P2. Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Pesenan -Sample: 1-3 dina sawise nampa pembayaran.
Pesenan -Stock: 3-7 dina sawise nampa pembayaran.
Pesenan -OEM : 15-30 dina sawise nampa pambayaran.

P3: Layanan Purna Jual
A: 1 garansi setaun
2. Ndhaptar klaim yen sampeyan nemokake aksesoris sing cacat sing wis dijamin, kita bakal ngolah klaim lan ngirim barang-barang anyar supaya bisa diganti ing urutan sabanjure, minangka pabrikan sing berpengalaman, sampeyan bisa yakin kualitas lan sawise-sales layanan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita