Didhukung dening Pengembangan Industri Otomotif, Pasar Turbocharger Terus Ngembang

Turbocharger nggunakake gas suhu dhuwur sing dibuwang saka silinder sawise pembakaran kanggo drive impeller silinder turbin kanggo muter, lan kompresor ing ujung liyane didorong dening bantalan cangkang tengah kanggo muter impeller ing ujung kompresor liyane, nggawa udara seger menyang silinder, saengga bisa ngasilake efek kanggo nambah efisiensi pemanas piranti mesin saka. Saiki, turbocharging bisa nambah efisiensi termal mesin nganti 15% -40%, nanging kanthi inovasi terus teknologi turbocharger, turbocharger bisa nulungi mesin kanggo nambah efisiensi termal luwih saka 45%.

news-1

Komponen inti hulu turbocharger yaiku cangkang turbin lan cangkang tengah. Cangkang tengah duwe udakara 10% saka total biaya turbocharger, lan cangkang turbin duwe udakara 30% saka total biaya turbocharger kasebut. Cangkang tengah yaiku turbocharger sing nyambung cangkang turbin lan cangkang kompresor. Amarga cangkang turbin kudu disambungake karo pipa knalpot mobil, persyaratan material cukup dhuwur, lan ambang teknis ing lapangan iki cukup dhuwur. Umume, cangkang turbin lan cangkang penengah minangka industri sing intensif teknologi.

Miturut "Pasokan Pasar Industri Turbocharger China lan Status Permintaan Quo lan Perkembangan Tren Prakiraan 2021-2025" sing dirilis dening Pusat Penelitian Industri Sijie Anyar, panjaluk pasar kanggo turbocharger umume asale saka mobil. Ing taun-taun pungkasan, produksi lan penjualan mobil China wis saya maju. Diperkirakan ing taun 2025, jumlah mobil anyar ing China bakal tekan 30 juta, lan tingkat penetrasi pasar turbocharger bisa udakara 89%. Ing mbesuk, kanthi tuwuh produksi lan panjaluk kendaraan listrik hibrida lan kendaraan listrik hibrida plug-in hibrida, panjaluk turbocharger bakal tuwuh saya gedhe. Diitung miturut jumlah mobil anyar lan tingkat penetrasi turbocharger, ukuran pasar cangkang turbin negara saya lan cangkang penengah bakal tekan 27 yuta unit ing taun 2025.

Periode panggantos cangkang turbin lan cangkang tengah udakara 6 taun. Kanthi inovasi teknologi mesin, paningkatan kinerja, lan inovasi produk pabrikan mobil, panjaluk pengganti cangkang turbin lan cangkang tengah uga saya tambah. Cangkang turbin lan cangkang tengah kalebu bagean otomatis. Proses skrining wiwit produksi nganti aplikasi biasane mbutuhake udakara 3 taun, sing mbutuhake wektu suwene lan nyebabake biaya sing luwih dhuwur. Mula, mobil lan peralatan komplit luwih gampang dikembangake lan nduweni kapabilitas teknologi produksi sing kuwat. Perusahaan njaga kerjasama jangka panjang, mula alangan mlebu ing lapangan iki cukup dhuwur.

Ing babagan persaingan pasar, pabrikan turbocharger negara saya biasane konsentrasi ing Delta Sungai Yangtze. Saiki, pasar turbocharger global konsentrasi banget, umume dikuasai patang perusahaan utama Mitsubishi Heavy Industries, Garrett, BorgWarner, lan IHI. Perusahaan produksi cangkang turbin turbin penengah utamane kalebu Kehua Holdings, Mesin Jiangyin, Lihu Co., Ltd. lan perusahaan liyane.

Analis industri Xinsijie ujar manawa turbocharger minangka bagean penting ing mobil. Kanthi tuwuhing produksi lan permintaan mobil, skala pasar turbocharger terus berkembang, lan industri kasebut duwe prospek pembangunan sing luwih apik. Ing babagan produksi, pasar turbocharger duwe konsentrasi dhuwur lan pola utamane penting, dene konsentrasi pasar bagian hulu, cangkang turbin lan cangkang menengah relatif kurang, lan ana peluang pangembangan sing luwih gedhe.


Wektu kiriman: 20-04-21