Analisis lan Eliminasi Kesalahan Umum Turbocharger Mesin Diesel

Abstrak:Turbocharger paling penting lan salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nambah tenaga mesin diesel. Nalika tekanan dorongan saya tambah, tenaga mesin diesel mundhak sacara proporsional. Mula, yen turbocharger bisa digunakake kanthi ora normal utawa gagal, bakal menehi pengaruh banget marang kinerja mesin solar. Miturut investigasi, ditemokake yen kegagalan turbocharger kalebu ing antarane kegagalan mesin diesel ing taun-taun pungkasan, kalebu proporsi gedhe. Ana mundhak kanthi bertahap. Antarane, tekanan mudhun, lonjakan, lan kebocoran minyak paling umum, lan uga mbebayani banget. Artikel iki fokus ing prinsip kerja supercharger mesin diesel, panggunaan supercharger kanggo pangopènan, lan penilaian kegagalan, banjur nganalisa alasan teoritis kegagalan supercharger kanthi jero, lan menehi sawetara faktor sing disebabake ing kahanan nyata lan cara ngatasi masalah sing cocog.

Tembung kunci:mesin diesel; turbocharger; kompresor

news-4

Kaping pisanan, Supercharger bisa digunakake

Supercharger nggunakake energi knalpot mesin iku negatif, rotasi drive turbin kanggo drive impeller compressor diputer kanthi kecepatan coaxial lan dipercepat karo penjaga tekanan sing nglindhungi omah kompresor lan udara kompresor menyang mesin Silinder nambah muatan silinder dadi nambah kekuwatan mesin.

Kapindho, panggunaan lan pangopènan turbocharger

Supercharger sing beroperasi kanthi kecepatan dhuwur, suhu dhuwur, suhu mlebu turbin bisa nganti 650 ℃, perhatian khusus kudu digunakake kanggo njaga pekerjaan.

1. Kanggo turbocharger sing nembe diaktifake utawa didandani, gunakake tangan kanggo muter rotor sadurunge dipasang kanggo mriksa rotasi rotor. Ing kahanan normal, rotor kudu muter kanthi cepet lan fleksibel, tanpa rame utawa rame. Priksa pipa asupan kompresor lan apa ana lebu ing pipa pembuangan mesin. Yen ana lebu, kudu diresiki. Priksa manawa minyak pelumas wis reget utawa rusak lan kudu diganti karo minyak pelumas sing anyar. Nalika ngganti minyak pelumas sing anyar, priksa filter minyak pelumas, resiki utawa ganti elemen filter anyar. Sawise ngganti utawa ngresiki elemen filter, filter kasebut kudu diisi karo minyak pelumas sing resik. Priksa inlet minyak lan baleni pipa turbocharger. Mesthi ora ana distorsi, flattening, utawa blockage.
2. Supercharger kudu diinstal kanthi bener, lan sambungan antarane pipa inlet lan exhaust lan bracket supercharger kudu ditutup kanthi ketat. Amarga ekspansi termal nalika pipa knalpot bisa digunakake, sendi umum disambungake kanthi usus.
3. Pasokan mesin minyak pelumas saka supercharger, priksa manawa nyambungake pipa pelumas supaya jalur minyak pelumas ora diblokir. Tekanan minyak dijaga 200-400 kPa sajrone operasi normal. Nalika mesin ora aktif, tekanan mlebu minyak turbocharger ora luwih murah tinimbang 80 kPa.
4. Pencet pipa pendinginan supaya banyu adhem tetep resik lan ora ana alangan.
5. Sambungake filter udara lan jaga supaya tetep resik. Gulung tekanan asupan sing ora sambung ora ngluwihi kolom merkuri 500 mm, amarga penurunan tekanan sing gedhe bakal nyebabake kebocoran minyak ing turbocharger.
6. Miturut pipa knalpot, pipa knalpot eksternal lan muffler, struktur umum kudu memenuhi syarat sing ditemtokake.
7. Gas pembuangan masuk turbin ora kudu ngluwihi 650 derajat Celcius. Yen suhu gas knalpot ditemokake dhuwur banget lan volute katon abang, mandheg langsung golek sebabe.
8. Sawise mesin dipateni, wenehake tekanan ing salebeting turbocharger. Kudu ana tampilan tekanan sajrone 3 detik, yen turbocharger bakal kobong amarga kurang ndhuk. Sawise mesin urip, mesin kudu mbukak tanpa beban supaya tekanan lan suhu minyak pelumas. Bisa dioperasikake kanthi mbukak mung sawise umume normal. Nalika suhu kurang, wektu nganggur kudu ditambah kanthi tepat.
9. Priksa lan ngilangi swara lan geter sing ora normal saka supercharger sawayah-wayah. Amati tekanan lan suhu minyak pelincir turbocharger kapan wae. Suhu mlebu turbin ora bakal ngluwihi sarat sing wis ditemtokake. Yen ana kelainan sing ditemokake, mesin kasebut kudu dipateni kanggo ngerteni sebabe lan ngilangi.
10. Nalika mesin kanthi kecepatan dhuwur lan beban lengkap, pancen dilarang mandheg langsung kajaba ana darurat. Kacepetan kudu dikurangi kanthi mboko sithik kanggo nyopot momotan. Banjur mandheg tanpa momotan 5 menit kanggo nyegah kerusakan turbocharger amarga kakehan panas lan kurang minyak.
11. Priksa manawa saluran pipa inlet lan outlet kompresor isih utuh. Yen ana pecah lan bocor udhara, copot wektu kasebut. Amarga yen pipa mlebu kompresor rusak. Udara bakal mlebu kompresor saka pecah. Puing-puing kasebut bakal nyebabake kerusakan rodha kompresor, lan pipa outlet kompresor pecah lan bocor, sing bakal nyebabake hawa ora cukup mlebu silinder mesin, nyebabake pembakaran pembakaran.
12. Priksa manawa saluran pipa minyak inlet lan outlet turbocharger isih utuh, lan copot wektu bocor.
13. Priksa bolt pengikat lan perkakas turbocharger. Yen bolt pindhah, turbocharger bakal rusak amarga geter. Sanalika, kacepetan turbocharger bakal mudhun amarga bocor saka kolam gas, saengga kurang pasokan udara.

Katelu, metode analisis lan pemecahan masalah umum turbocharger

1. Turbocharger ora fleksibel muter.

SIMPOMAN Nalika suhu mesin diesel sithik, pipa pembuangan ngasilake asap putih, lan nalika suhu mesin dhuwur, pipa pembuangan ngasilake asap ireng, lan bagean saka asap sumunar lan drift, lan bagean kumelun konsentrat lan dibuwang luwih dhuwur.
INSPEKSI. Nalika mesin diesel mandheg, rungokake wektu muter inersia rotor supercharger nganggo tongkat monitor, lan rotor normal bisa terus muter udakara sak menit. Liwat pemantauan, ditemokake yen turbocharger mburi mung diuripake dhewe sawetara detik banjur mandheg. Sawise nyopot turbocharger mburi, ditemokake yen ana endapan karbon kandel ing turbin lan volute.
ANALISIS. Rotasi turbocharger sing ora fleksibel ngasilake larik silinder kanthi asupan hawa suda lan rasio kompresi ngisor. Nalika suhu mesin sithik, bahan bakar ing silinder ora bisa diobong kabeh, lan bagean kasebut dibuwang dadi kabut, lan pembakaran ora lengkap nalika suhu mesin mundhak. Asap asap ireng, amarga mung siji turbocharger sing rusak, asupan udara saka rong silinder kasebut jelas beda, nyebabake kahanan asap knalpot sebagian disebar lan konsentrasi sebagian. Ana rong aspek pembentukan deposit coke: siji yaiku kebocoran minyak turbocharger, Sing nomer loro yaiku pembakaran solar sing ora lengkap ing silinder.
EXCLUDE. Copot dhisik celengan karbon, banjur ganti segel minyak turbocharger. Sanalika, kudu diwenehi perhatian kanggo pangopènan lan pangaturan mesin diesel, kayata nyetel reresik katup tepat waktu, ngresiki saringan udara kanthi tepat, lan mbenerake suntik kanggo nyuda pembentukan celengan karbon.

2. Minyak turbocharger, nyalurake lenga menyang saluran napas

SYMPTOMS. Nalika mesin diesel biasane kobong, bisa dingerteni yen pipa pembuangan ngasilake asap biru sing seragam lan terus-terusan. Ing kasus pembakaran sing ora normal, angel banget ndeleng asap biru amarga ana gangguan asap putih utawa asap ireng.
INSPEKSI. Copot tutup mburi pipa asupan mesin diesel, bisa dingerteni yen ana sithik minyak ing pipa asupan. Sawise nyopot supercharger, ditemokake yen segel minyak dienggo.
ANALISIS. Filter udara diblokir kanthi serius, penurunan tekanan ing inpresor kompresor gedhe banget, kekuatan elastis saka cincin minyak segel pungkasan kompresor terlalu cilik utawa celah aksial gedhe banget, posisi instalasi ora bener, lan bakal kenceng , lan pungkasan kompresor ditutup. Bolongan udara diblokir, lan udara sing dikompres ora bisa mlebu ing mburi impeller kompresor.
EXCLUDE. Ditemokake yen turbocharger yaiku minyak bocor, segel minyak kudu diganti wektu, lan saringan udara kudu diresiki nalika dibutuhake, lan bolongan udara kudu dibersihake.

3. ngedongkrak tekanan mudhun

sabab saka malfungsi
1. Filter udara lan asupan udara diblokir, lan resistensi asupan udara gedhe.
2. Jalur aliran kompresor digawe salah, lan pipa asupan mesin diesel bocor.
3. Pipa knalpot mesin diesel bocor, lan saluran napas turbin diblokir, sing nambah tekanan punggung knalpot lan nyuda efisiensi turbin sing digunakake.

Ngilangi
1. Ngresiki saringan udara
2. Resiki volute kompresor kanggo ngilangi kebocoran udara.
3. Ngilangi kebocoran udara ing pipa pembuangan lan ngresiki cangkang turbin.
4. Kompresor mundhak.

Panyebab gagal
1. Saluran asupan udara diblokir, sing nyuda aliran asupan udara sing diblokir.
2. Saluran gas buang, kalebu cincin nozel turbin casin, diblokir.
3. Mesin diesel bisa digunakake ing kahanan sing ora normal, kayata fluktuasi beban sing gedhe banget, penutupan darurat.

Ora kalebu
1. Ngresiki kebocoran udara, intercooler, pipa asupan lan bagean liyane sing gegandhengan.
2. Resiki komponen turbin.
3. Nyegah kahanan kerja sing ora normal sajrone digunakake, lan operate miturut prosedur operasi.
4. Turbocharger duwe kacepetan kurang.

Panyebab gagal
1. Amarga kebocoran minyak serius, lem minyak utawa endapan karbon nglumpukake lan ngalangi rotasi rotor turbin.
2. Fenomena rubbing magnetik utawa kerusakan sing disebabake dening hawa sing muter utamane amarga bantalan bantalan banget utawa operasi kanthi kacepetan banget lan suhu, sing nyebabake rotor cacat lan rusak.
3. Pembakaran bantalan amarga alasan ing ngisor iki:
A. Tekanan mlebu minyak sing ora cukup lan pelumasan sing kurang;
B. Suhu minyak mesin dhuwur banget;
C. Oli mesin ora resik;
D. Kaseimbangan dinamis rotor rusak;
E. Izin majelis ora nyukupi sarat sing dibutuhake;
F. Panggunaan lan operasi sing ora cocog.

Tamba
1. Nindakake reresik.
2. Nglakoni pembongkaran lan inspeksi, lan ganti rotor yen prelu.
3. Temokake sababe, ngilangi bebaya sing didhelikake, lan ganti nganggo lengan ngambang sing anyar.
4. Supercharger nggawe swara ora normal.

sabab Jeksa Agung bisa ngetokake
1. Kesenjangan antarane impor rotor lan casing cilik banget, nyebabake rubbing magnetik.
2. Lengan ngambang utawa piring dorong dipakai banget, lan rotor duwe gerakan sing gedhe banget, sing nyebabake rubet magnetik ing antarane impeller lan casing.
3. Impeller cacat utawa jurnal poros dipakai kanthi eksentrik, nyebabake keseimbangan rotor rusak.
4. Simpenan karbon parah ing turbin, utawa bahan asing sing mlebu turbocharger.
5. Gelombang kompresor uga bisa ngasilake swara sing ora normal.

Cara ngilangi
1. Priksa reresik sing relevan, dibongkar lan investigasi yen perlu.
2. Priksa jumlah renang rotor, bubar lan priksa yen prelu, lan priksa maneh bantalan bantalan.
3. Copot lan priksa imbangan dinamis rotor.
4. Nglakoni pembongkaran, pengawasan lan reresik.
5. Ngilangake fenomena lonjakan.


Wektu kiriman: 19-04-21